Iti platesti singur dauna?

Cand un automobil Volkswagen este implicat intr-un accident, este vital ca acesta sa fie reparat corespunzator, pentru a oferi acelaşi grad de siguranta pasiva si pe viitor.
La Auto Best se asigura respectarea standardelor producatorului printre care se numara scolarizarea personalului productiv in sistemul certificat de catre producator, cu ajutorul instructorilor certificati, utilizarea echipamentelor de service recomandate de catre producator, folosirea documentatiei de reparatie si a informatiilor tehnice actualizate si utilizarea pentru reparatiile de caroserie a pieselor originale.

Doar acum beneficiezi de la 20% reducere la piesele originale si manopera promoţionala.

Reparatii de calitate

Modul in care mașina ta este reparata in urma unui accident este foarte important, deoarece reparatiile neconforme afecteaza gradul de siguranta pasiva al acesteia.
Daca vrei sa te asiguri ca reparatiile sunt realizate profesionist, alege numai service-urile autorizate, deoarece aici sunt respectate standardele riguroase impuse de catre producatorul automobilului.

Piese de schimb originale

Piesele originale mentin valoarea automobilului si se potrivesc perfect fiecarui model, asigurand astfel timpi de reparatie redusi. In plus, au o durata de utilizare foarte mare, ceea ce presupune un raport calitate-pret foarte bun, daca avem in vedere intreaga durata de viata a automobilului.

Oferta valabila pentru automobilele VOLKSWAGEN, si SKODA din 2014 sau anterior, pentru lucrarile de tinichigerie realizate in reteaua service-urilor autorizate de fabricant, pana la 31.12.2018.
Reducerea este recomandata.